Seks partisi

Olağanüstü bir yerden söz edeceğim.

Öyle bir yer hayal ediniz ki hayaliniz sınır tanımasın. Mekanın genişliği sizin düşünebilme genişliğiniz, içindeki objeler sizin yaratım gücünüze kalmış.

Ucu bucağı olmayan, göz alabildiğine yeşil ve göz alabildiğine mavi bir mekan. Mavi ve yeşil benim uydurmam, siz isterseniz mora boyayın, size kalmış.

Isının daima mutedil, mevsimin daima sizin seçtiğiniz olduğu; yediğiniz önünüzde, yemediğiniz arkanızda bir yer orası. En güzel yılkıların koşturduğu, ırmakların şeker şerbet aktığı, ağaçların pür çiçek açtığı bir yer… Hani şairin “Bir yer var, biliyorum ama anlatamıyorum,” dediği yer var ya, işte orası.

Fakat bir kural var: Nasıl ki dama oyununda yemek mecburi ise buraya girebilmek için de seks partilerine katılmak mecburi. Artık bu partide aktif mi olursunuz pasif mi bilemem(!)

Şaşırmayın. Cennetten söz ediyorum yahu! Bakınız Ali Rıza Demircan, “İslama Göre Cinsel Hayat” isimli kitabında neler demiş:

“Cennette bekâr kişi kalmayacaktır.”  İlkin seks mecburi. Parti işi sonra. Bakınız alttaki fetva(!)

“Cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir.” Buyurunuz hareme. Tabii en alt dereceden bir cennetlik olursanız ne kadar kel kör topal alil aciz çürük diş, yamuk ağız tip varsa, hepsini size kakalıyorlar, bilginiz olsun. Artık bahtınıza ne denk gelirse.

Fakat anlamadığım iki nokta var. 1- Her gün 72 farklı kadın mı veriliyor? Yoksa dünkü kadınların aynısı mı? Hani bir süre sonra sıkılma ihtimaline binaen diyorum. 2- Her gün bir önceki günün sayısına 72 yeni kadın mı ekleniyor? Var ya, böyle ise yaşadı bizim sonradan cennete giren alt derece zamparaları. Cık cık cık.. Şu dünyaya bir erkek gelemedim, yanar yanar ona yanarım(!)

“Tam Mümin ise günde 100 bakire ile cinsi münasebette bulunacaktır.” Aha aha! Ballı kaymak, anasını satayım. 100 tane kadın demiyor, 100 bakire diyor. İnsan kendini, uğruna bakire kurban edilen tanrı filan sanır yahu! Gerçi bakire dediğin sevişmekten de anlamaz ama, demek Demircan ve benzerlerinin bir bakire merakı var. Sado mazo tarikatından filan olmalı bu tipler. Hani içerikte sadizm kokusu var. Kırbaç, deri kıyafetler, eriyik mumlar vs vs vs…

“Cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır.” Artık şüphem kalmadı. Kesin sado bunlar! Ama kötü bir adalet sistemi de gözümden kaçmadı tabii. Ne yani, en alt dereceden bile olsa, hiç mi af yüzü görmeyecek 72 kadın alanlar. Yani ömrü billah kadın kadın kadın mı? Hani onlara bakire? Onlara yazık değil mi? Cık cık cık…

Demircan şöyle devam ediyor: “Cennetlik erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir. Cennete girenler 33 yaşına döndürülecektir.” 100 bakire için 100 erkek kuvveti lazım tabii. Mesir macunu ağacı varmış oralarda, adam her bir bakire ile işini bitirince doğruca ağaca gidip bir iki yalayıp geliyormuş, mesela. Başka türlü nasıl olsun?

Asıl şu ifadeye bakınız: “Cennetlik erkekler Cennete vücutları kılsız, yüzleri sakalsız,  gözleri sürmeli olarak gireceklerdir.”

Son cümleyi yorumlamayayım. Hani siz, “Len bunların topu oğlancı değilse ne olayım!” demek isteyebilirsiniz. Serbestsiniz elbette(!)

E, ne demişler:
“Cennet cennet dedikleri”
Hepi topu seks partisi(!)

Di mi yani :))

Yorumlar

  1. çok sıkıcıymış orası yahu ben cehennemde kalayım orası daha eğlenceli:)))

    YanıtlaSil
  2. Kadınlara ne varmış cennette her ilişkiden sonra yeniden bakirelikten başka?

    YanıtlaSil
  3. Ata Kemal Şahin10 Kasım 2011 10:32

    Ben şu kitabı bi okiim:) Günde 100 bakire ha!! Hem de ertesi güne yine bakire!! Her 15 dakikada bir hatunu iç etmek gerekiyor. Bant usulü çalışırsak aksamadan yürür:) 5 dk ısınma-5 dk çalışma-5 dk dinlenme. Cehenneme gidenleri de merak ettim:) Bu arada, okuduğunuz kitaplar da oldukça ilginç yani:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ah şu adsızlarımız :) Sahi ben de adsızlardanım :) Kendi sitemde, kendi adımla yorum yanıtlayamıyorum ya, yufunuz bana :))) Birinci adsızı tanıyorum :) Sevgili İbrahim Onur, bence de sizce :) Cehennem daha eğlenceli olsa gerek. En azından kültürel muhabbetler filan da yapılabilir gibime geliyor. Ayrıca seks zorunluluk değildir sanırım. :)) Teşekkürler yorumunuza. E. Supçin

    YanıtlaSil
  5. İkinci adsız için :) Sanırım bir hanım okurum olmalısınız. Kadınlara yönelik açıklamalar Cübbeli Ahmet Hoca'dan. Gelecek sayıda ona da yer vereceğim :)) Bir kaç gün sonra, bu sütunlarda :) Çok teşekkür ederim yorumunuza. Saygılar size.E. Supçin

    YanıtlaSil
  6. Veee Sevgili Ata Kemal Şahin :) Valla nasıl ve hangi usulde çalışacağınıza siz karar verin artıkın :) Ben bilmem. Sizin başınıza bela olacak o kadar kadın :) Burada birinin hakkından zor gelirken, orada en az 72 hatun. Yandınız vesselam :))) Arada ilginç kitaplara da bakmak lazım. Kültürümüz neyimiz artsın ayol :))))Çok çok teşekkür ederim yorumunuza. Saygılar, selamlar size.

    YanıtlaSil
  7. Çok güldüm okurken. Düpedüz sapık bu adamlar başka bir açıklaması yok. Gözleri sürmeli tüysüz erkek konusuna hiç girmeyeceğim zaten. Demek onlarda da gözleri var... Saygılar sayın yazarım.

    YanıtlaSil
  8. Gülmenize çok sevindim :) Kesinlikle bir sapkınlık söz konusu. Ve aynen dediğiniz gibi, o gözleri sürmeli diye tabir ettikleri kendi hemcinslerinde de gözleri var. Yani cennete 'düşmemek' lazım :)) Yani kadınsanız zaten yem oldunuz da, erkekseniz de arkayı kollayarak dolaşmak lazım gelecek :))) Aman sizden - bizden uzak olsun o cennet, aman! Yorumunuza çok teşekkür ederim değerli yazarım. Var olasınız emi?

    YanıtlaSil
  9. acep muhteşem sülüman da varmıdır ablam =) artk 100 ünü de halvetten halvete sokar çıkarır 100 mesir ağacı gücünde =) o zaman nigar kalfa yaşadı =) belki istediği pargalı orda halleder devlet-i rana işini :=))

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Onlar cennetin bu dünyada olduğunun farkına varmış adamlar abla can :)) Sülüman'ın alacağı yok bence o tarafta :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder